Bøger og kunst

Direkte links til tilbud, udsalg og outlet indenfor bøger og kunst

PlakatTrykkeren.dk – Hos PlakatTrykkeren sælger vi smukke plakater, der er perfekte til stuen, soveværelset eller måske som en betydningsfuld gave. Vi har både unikke collageplakater, hvor man samler sine bedste minder, men vi har også dyreplakater, designplakater osv.
€€€ Forsidetilbud €€€


BøgerMindly.dk – tilbyder kurser på lydbøger, e-bøger og video i alle emner indenfor personlig udvikling. Siden indeholder både egne og andre forfatteres produkter – der udvides månedligt med nye programmer.
€€€ Tilbud €€€


Video-bog.dk/ – er en webshop som sælger videobøger, som i stedet for den klassiske fotobog, er en bog med en usb indgang og en skærm, så du dermed har mulighed for at afspille videoer/ billeder med lyd. Det er et unikt nyt produkt på det danske marked.
€€€ Forsidetilbud €€€


Permild-rosengreen.dk/ – Siden 1947 har navnet Permild & Rosengreen været synonymt med udgivelse af kunsttryk i Danmark. Udgivelserne har gennem årene været toneangivende inden for fremstilling af litografi, kunstplakater, kunstbøger, kunstkataloger, kunstkalendere mv.
€€€ Forsidetilbud €€€


Bogreolen.dk – En af Danmarks største online boghandlere, med mere end 7 mio. bøger, e-bøger og lydbøger! Vi bestræber os på altid, at tilbyde markedets laveste priser og yde den bedste service overfor vores kunder. Derfor er vi også e-mærket og medlem af FDIH.
€€€ Særpriser €€€


Novia.dk – Vi forhandler et udvalg af bøger om familieliv, ledelse og tro. Gaveartikler er desuden en god varegruppe med malebøger og tusser samt dekorative figurer fra Willow Tree.
Kundegrupperne er særligt:
– Par og familier
– Kirker og skoler
– Erhvervsledere
€€€ Tilbud €€€


Griffle.dk – Mikroforlags webshop med egne bøger. Udgivelserne spænder vidt fra selvhjælp, bøger om stress og ledelse, kropsbevidsthed, børnebøger og kærlighed. Vi har mange gode bøger, fx. Gaven i maven, som er bestseller og har været i dr2 temalørdag flere gange.
€€€ Forsidetilbud €€€


⇑⇑⇑Til toppen⇑⇑⇑