Sundhed og personlig pleje

Lysterapi.dk – er specialister i lys og mørke. Vi importerer og forhandler produkter, som hjælper mennesker med at opretholde en stabil døgnrytme, bedre søvn og større velvære. Herudover forhandles også en række andre velværeprodukter.
€€€ Tilbud €€€


Bandageshoppen.dk – Bandager til lindring af smerter efter uheld, slid eller operation
Hos bandageshoppen.dk hjælper vi til et aktivt og smertefrit liv. Vi har et stort udvalg af bandager, der kan lindre og forhindre smerter i skulder, ryg, albue, håndled mf. Bedste kvalitet.
€€€ Forsidetilbud €€€


Billige-Teste.dk – sælger kvalitets graviditetstest, ægløsningstest, folsyre og sædkvalitetstest til gode priser. Gratis leverering ved køb for over 100 kr. Hurtig levering med DAO, 1-2 hverdage. Personlig kundeservice. Mærker: Babyplan, Clearblue, RFSU.
€€€ Tilbud €€€


Proteinbaker.dk – er de eneste som producere danske glutenfri bageblandinger. Protein Baker ønsker, at give danskerne en nemmere og sundere måde, at bage på. Alle produkterne er glutenfri, uden tilsat sukker og med øget proteinindhold.
€€€ Pakketilbud €€€


Pulsoximetershop.dk – er én af landets største, billigste og mest seriøse webshops når det gælder salg af trådløse fingerspids pulsoximetre samt håndholdte pulsoximetre til både private, foreninger, organisationer og professionelle.
€€€ Forsidetilbud €€€